Familiefeest

Familiefeest bij Boschzicht

Gastvrijheid, smakelijk eten, voldoende te drinken: deze kernwaardes van Boschzicht zult u altijd ontmoeten tijdens een feest in dit gezellige partycentrum. Al zijn uw wensen heel divers, Boschzicht kan altijd heel creatief meedenken om tot het gewenste resultaat te komen.

Familiefeest

Een familiefeest of familiere√ľnie: altijd weer gezellig om elkaar soms na langere tijd weer te ontmoeten. Maar vaak is er sprake van een groter gezelschap en is het vinden van een geschikte locatie een aandachtspunt. Kijk eens wat de mogelijkheden voor uw familiefeest bij Boschzicht zijn. Zo zijn er verschillende zalen, die naar gelang de grootte van het gezelschap kunnen worden ingericht. Ook hierbij zijn er diverse keuzemogelijkheden, zoals koffie met gebak/petit four, warme en/of koude borrelhapjes of een buffet.

Ook voor gasten die met de auto komen is Boschzicht een prima gelegenheid, er is veel parkeerruimte rond het partycentrum en ook in het park van Huize Scherpenzeel kan geparkeerd worden.  Vanuit Boschzicht kunt u ook prima een prachtige wandeling starten, zo is het park van Huize Scherpenzeel op steenworp afstand en is er in Scherpenzeel ook volop keuze voor iets langere wandelingen.

Kijk ook eens onder het kopje Mogelijkheden voor een verdere invulling van het familiefeest!

Bekijk de mogelijkheden

Onze voordelen

Verschillende feestzalen voor iedere groepsgrootte

Veel keuze in diner, buffet of hapjes

Mogelijkheden tot verdere dag- of avondinvulling

Ingerichte speelkamer voor de kinderen

Veel parkeergelegenheid rond het partycentrum

Scherpe tarieven

Podium, beamer en geluidsinstallatie aanwezig

Gastvrij en attent personeel

We hebben genoeg ruimte!

Onze zalen bieden ruimte voor 350 personenBekijk onze zalen

Realisatie door Zeker Zichtbaar