Bedrijfsfeest

Feestvieren met uw bedrijf bij Boschzicht

Gastvrijheid, smakelijk eten, voldoende te drinken: deze kernwaardes van Boschzicht zult u altijd ontmoeten tijdens een feest in dit gezellige partycentrum. Al zijn uw wensen heel divers, Boschzicht kan altijd heel creatief meedenken om tot het gewenste resultaat te komen.

Uw bedrijfsfeest bij Boschzicht

Elkaar als collega’s eens op een andere manier ontmoeten dan op de zaak, daarvoor bent u bij Boschzicht aan het juiste adres. Er zijn veel opstelmogelijkheden met de zalen en daardoor is voor ieder gezelschap de juiste zaal te creëren. Wij beschikken over een verplaatsbaar podium, een dansvloer, een geluidsinstallatie en een beamer. Ook is er de beschikking over een speelkamer voor kinderen.  Voor gasten die met de auto komen is Boschzicht een prima gelegenheid, er is veel parkeerruimte rond het partycentrum en ook in het park van Huize Scherpenzeel kan geparkeerd worden.

Ook qua menu biedt Boschzicht een uitgebreid keuzepalet. Zo kan gekozen worden voor een diner of een buffet. Maar ook koude en/of borrelhapjes, een bordje saté of saucijzenbroodjes behoren tot de mogelijkheden.  Verder kan Boschzicht meedenken en informeren over verschillende vormen van entertainment. En kijk ook eens onder het kopje Mogelijkheden.

Meer informatie aanvragen

Onze voordelen

Verschillende feestzalen voor iedere groepsgrootte

Veel keuze in diner, buffet of hapjes

Mogelijkheden tot verdere dag- of avondinvulling

Ingerichte speelkamer voor de kinderen

Veel parkeergelegenheid rond het partycentrum

Scherpe tarieven

Podium, beamer en geluidsinstallatie aanwezig

Gastvrij en attent personeel

We hebben ruimte genoeg!

Onze zalen bieden ruimte voor 350 personenBekijk onze zalen

Realisatie door Zeker Zichtbaar