Bruiloft

Vier uw bruiloft bij Boschzicht

Uw trouwdag, één van de belangrijkste dagen van uw leven. Een dag die natuurlijk geweldig uitgedacht is en georganiseerd wordt. Die helemaal uniek is voor u en past bij uw wensen. Boschzicht voert deze graag voor u uit, zodat u onbezorgd kunt genieten!

Trouwen in het prachtige Scherpenzeel

Om uw trouwdag perfect te laten verlopen, is Boschzicht het geschikte adres. Zo is de jarenlange ervaring in het faciliteren van deze mooie dag, een bekend gegeven in de regio.

Boschzicht gaat graag met het aanstaande bruidspaar om de tafel zitten om tot een passende planning voor dit onvergetelijk feest te komen. Wij verzorgen desgewenst lunch, diner, hapjes en drankjes tijdens het feest, een warm en/of koud buffet. Boschzicht maakt vooral gebruik van lokale leveranciers, zodat de  producten heerlijk vers op tafel komen.

De zaal is zo in te delen dat deze voor zowel grotere als kleinere groepen altijd gezellig is. Natuurlijk besteedt Boschzicht ook alle aandacht aan de aankleding van de feestzaal. Deze romantische zaal beschikt over een prachtige bar,  een dansvloer met bijbehorende lampen, sierlijke kroonluchters, kortom: een zeer warme en sfeervolle ambiance voor uw huwelijksfeest. Verder is er de beschikking over een speelkamer voor de kinderen.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van divers entertainment.

Kiest u voor Boschzicht als locatie voor uw feest, dan heeft u het voordeel van een centrale ligging in het land. Voor uw gasten die met de auto komen, is er een ruime parkeergelegenheid rond het partycentrum en ook in het naastgelegen park van Huize Scherpenzeel kan geparkeerd worden.

Bekijk onze mogelijkheden

Onze voordelen

Trouwen in het prachtige dorp Scherpenzeel

Het gemeentehuis ‘Huize Scherpenzeel’ ligt op loopafstand van ons partycentrum

Onze bediening is attent en persoonlijk

We bieden ruimte voor 350 personen

Sfeervolle feestzaal met verschillende opstelmogelijkheden

Gelegen tegenover het mooie park van ‘Huize Scherpenzeel’

Prima klimaatregeling door airco

Veel parkeergelegenheid

We hebben genoeg ruimte!

Onze zalen bieden ruimte voor 350 personenBekijk onze zalen

Realisatie door Zeker Zichtbaar